Ποιοι είμαστε

Χαλάρωσε, Ανανεώσου, Αυτοθεραπεύσου

Δήμητρα Χαραλαμποπούλου

Ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας σε μικρή ηλικία ,έγινε η αφορμή να στραφώ στις ολιστικές θεραπείες. Ταξίδεψα στην Ινδία μαθαίνοντας διαλογισμό και γιόγκα, όπως επίσης και διάφορες άλλες τεχνικές που με βοήθησαν στην αυτογνωσία και την αυτοθεραπεία μου. 

Στην Ινδία έμαθα vibration healing (1998) μια φυσική μέθοδο θεραπείας με κοινά στοιχεία με την ομοιοπαθητική. Την τεχνική αυτή την έμαθα για προσωπική βελτίωση και εθελοντική προσφορά στους συνανθρώπους μου. Εκπαιδεύτηκα στο Usui Reiki (2000) ολοκληρώνοντας έως το επίπεδο του Master Teacher Reiki , συνέχισα με χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ (2014 στην σχολή ΟΛΙΣΤΙΚΙ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ) και ταυτόχρονα ολοκλήρωσα της σπουδές μου στην ρεφλεξολογία (2013-2015 στην σχολή ΔΙΟΔΟ) και το Su-Jok (Micro-Acupuncture) Βιετναμέζικος μικροβελονισμός. 

Παρείχα εθελοντικά της υπηρεσίες μου σε νοσοκομείο της Ινδίας (Κεράλα), ως ρεφλεξολόγος και μασέζ. Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας σε δικό μου χώρο καθώς και κατ΄ οίκον συνεδρίες. Καλοκαιρινούς μήνες εργάζομαι στο νησί των Παξών με πελάτες του εξωτερικού. 

Στόχος μου είναι σε κάθε συνεδρία, με ενσυναίσθηση και αγάπη για το θέμα που απασχολεί τον ενδιαφερόμενο και σε συνεργασία μαζί του, να δώσω την φροντίδα που χρειάζεται ώστε να έχει το ωφελιμότερο αποτέλεσμα.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ :

+30 6948 428 688 (Watch Up)
+30 6972828402
Email: dimitra.cha@gmail.com